Szülői vélemények

„Fantasztikus, hogy nem kell az angollecke fölött görnyedni a gyerekkel, élvezi, hogy jól megy neki.” Varga Ágnes, Budapest

„Elmentünk másik két angoltanfolyam próbafoglalkozására is, de végül a Helen Doron angolt választottuk. A kislányom annyira élvezte, hogy nem akart hazajönni! Azt vettem észre, hogy sok mindent fejleszt, nem csupán a nyelvtudást.” Nagy Katalin, Zalaegerszeg

„Az angol tábor gyermekem számára igazán jól telt, általában haza sem akart jönni. A különfoglalkozásokat nagyon nagy örömmel mesélte, és ami számomra igazán tetszett, azok a kézműves foglakozások, amit kisfiam előszeretettel hozott minden nap haza. A Szilvi néni és a Zsuzsa néni nagyon kedvesek voltak, csupa ++++++! Köszönjük szépen”

„….Olyan , mint, amikor az ember hazamegy. Nem csak azért, mert egy ház ad otthont az iskolának, hanem azért is, mert barátságos, biztonságos, megnyugtató. Itt mindig pezseg az élet, a gyerekek jókedvűek, s ha fáradtan is érkeznek, itt feltöltődnek, újra erőre kapnak. Nem csak társaikban, hanem tanáraikban is barátokra találtak…… A nyári tábor olyan, mintha 1 hétre egy angol családhoz költözne a gyermekünk. Az sem probléma, ha a gyermek nem ismeri a szó magyar megfelelőjét vagy fordítva…..Csak beszélnek és beszélnek és beszélnek….Ez a legfontosabb….S azt gondolom, hogy annál semmi sem kifejezőbb, mint amikor a gyereket megkérdezzük, hogy mit írjak feltétlenül az angol táborról, a válasza csak annyi: KIVÁLÓ, KIVÁLÓ, KIVÁLÓ. Kell ennél több?…..”

„….Kislányom minden nap örömmel és jókedvűen jött haza és mesélte élményeit, a táncórát, a tornát, különösen örült a kerti homokozónak és a pancsolásnak….”

„…Nektek és a tábornak köszönhetően a barátságunk is elmélyült, már csak a lányokon veszünk össze néha….”

„ ….A kisfiam 4,5 éves. Gyanítom, hogy a Helen Doron nyelviskolának köszönhetően többet ért angolul, mint az apukája….Imádnám, ha a felnőtteknek is szervezne a nyelviskola tábort. Legszívesebben én is részt vennék egy ilyen színes programokkal tarkított, igényesen szervezett, tanulóbarát tábort…..A nyári tábor olyan volt, mintha gyermekem 1 hetet Londonban töltött volna, melynek repülőjegy árát a Helen Doron nyelviskola megspórolta nekünk. Mindenkinek ajánlom ezt az „újpesti Angliában” szervezett zenés, táncos, bábszínházas, jógás, tornás, játszóteres, medencés tábort…. Észrevétlenül tanulunk meg angolul.”

„Petra a második nap után már számolt, bemutatkozott és a Teddy bear dalocskát énekelte. Rögtön megbarátkozott a többi gyerekkel és mindig mosolyogva ment a táborba. Kedvenc meséjét, az Aranyhajat is nézték angolul és rengeteg élménnyel gazdagodott. Legközelebb is szívesen jön.”

 „Gergőnek a tábor nagyon tetszett, szokásától eltérően mesélt róla. Mesélt a párnacsatáról, a vízipisztolyozásról a fiúkkal, és mesélt a kutyusokról is.”

„Az étel jó volt. Az is jó volt, amikor Balázzsal tollasoztunk. Nekem a színdarab is tetszik. A játékos feladatok is tetszettek.”

„The food was good but I missed pizza. I enjoyed the games. I loved the lessons. Next time maby with other children you can try cookie manster.”

Bettinek tetszett a táborban a medencézés, a játszótéri látogatás, a kutyás program, az arcfestés és a tetkó a karján. Ez volt az első táborunk és minden alkalommal nagy örömmel jött és nem akart hazamenni. A naponta elkészített dolgokat (pl. korona) örömmel hozta haza. Dícsérte a programokat és az ételt. Köszönjük”

„Annyit üzent apával kedden, hogy délután négy óra előtt ne jöjjek érte, mert játszani szeretne még….Az én angolomat kijavítja, helyesbíti…”

„”Viktornak nagyon tetszett az angol tábor. Legjobban a kutyás foglalkozás tetszett neki. Elmondta, hogy Majával és Fruttival is játszott és angolul beszélt velük. Néhányszor előfordult, hogy otthon is angolul kért inni vagy enni…J Szeretne máskor is jönni majd. Köszönjük a lehetőséget és a szép élményeket!”

    Idén téged is várunk szeretettel!