Partneri lehetőség

babybooks_logo

Kedves Szülők!

 Nagyon köszönjük a támogató szülőknek adójuk 1%-át, amivel megvalósulhatott a 2013. évi nyári táborok költségének csökkentése, valamint az Alapítvány és az Újpesti Önkormányzat támogatásával a 2013. évi egy héten át tartó Mikulás-program, amelyen az iskola minden gyermeke részt tudott venni költségtérítés nélkül.

 A tavalyi évhez hasonlóan ezúton szeretnék megosztani veletek egy lehetőséget, amellyel kedvezményben részesülhettek a következő módon.

Kérjük, hogy adótok 1%-ával támogassátok A Gyermekek Mosolyáért P.R.P. Alapítványt (adószám: 18170160-1-42),

amely alapítvány a gyermekek fejlesztéséért, hátrányos helyzetben lévő gyermekek megsegítéséért jött létre 2000-ben. Az Alapítvány továbbra is segíteni fogja iskolánkat, ezért lehetőségünk lesz a kurzusdíjak csökkentésére, tábordíjak csökkentésére, színvonalasabb és nagyobb helyszín megvalósítására, eszközeink további fejlesztésére. Az Alapítvány támogatni fogja az esetlegesen nehéz helyzetbe került családok gyermekeinek fejlesztését, nyelvi fejlesztését stb.

 Pillanatnyilag azon Szülők esetében van lehetőségünk előre díjkedvezményt biztosítani, akik a könyvelőtől behozzák az adó 1%-ról szóló rendelkezés másolatát, a könyvelő hivatalos aláírásával (bélyegző, ha használ; könyvelő cég megnevezése stb) igazoltan. Jelen esetben a

havonta fizetendő kurzusdíjból 6 hónapon keresztül (május, június, július, szeptember, október, november, december) 500 Ft kedvezményt

tudunk biztosítani. A következő években további kedvezményekre lesz még lehetőség.

 Kérem, hogy minél többen csatlakozzatok a kezdeményezéshez és minél több ismerősötöknek továbbítsátok segítségkérésünket, valamint a lehetőséget a kedvezményes fizetés lehetőségéről!

 

Köszönettel

Iván Orsolya