Archivum

Közeledik a NYÁRI SZÜNIDŐ 2013-ban is!

Kedves Szülők és Gyerekek!

Szeretettel várjuk Önt és Gyermekét nyári BÖLCSIS, MESÉS OVIS, NÉPTÁNC ÉS DRÁMATÁBORAINKBA!

A táborozók idén is lehetnek „külsős” gyermekek, az angol nyelvtudás nem feltétel.

2013-ban a Mesék birodalmába kalauzoljuk a gyerekeket, akik mesehősök bőrébe bújva játékosan és észrevétlenül sajátítják el az angol nyelv rejtelmeit. A már angolul tanuló diákok a mindennapi nyelvhasználat szókincsével gazdagodhatnak, valamint a gyermek angol kommunikációs készsége nagymértékben fejlődik a tábor ideje alatt.

Reméljük, hogy 2013-ban sikerül felülmúlni a tavalyi év sikerét és idén is legalább annyira jól érzik majd magukat a gyerekek!

Kérjük tekintsék meg tájékoztatónkat és válasszanak kedvükre a különböző tábortémák közül! A táborok időpontjaira feliratkozni a Hirdetőtáblán lehetséges, valamint a jelentkezés véglegesítéséhez szükséges a jelentkezési lap kitöltése és a 30% befizetése.

 1. Bölcsis Témanapok INTENZÍV tábora (3 HÓNAPOS KORTÓL)

Napi 1×60 perc Intenzív angol foglalkozások Díj Ft/alk.
1-4   témanap 2.900 Ft.-
5-9   témanap 2.500 Ft.-
10 témanap 2.100 Ft.-

Témák: 1. Gyümölcsök, zöldségek 2. Állatok 3. Közlekedési eszközök 4. Család 5. Otthon 6. Mozgás, számok 7. Érzelmek 8. Környezet, élettér 9. Színek, formák 10. Tevékenységek

A Témanapon belül zene, mozgás, szituációs játékok, bábjáték, aktív kommunikáció, „kézműveskedés” várja a gyerekeket a foglalkozásokon és a kísérővel (apa, anya, nagyszülők, bébiszitter) együtt játszhatnak.

Időpontokról érdeklődjön elérhetőségeinken!

A Témanapokra egyesével is és témák szerint is lehet jelentkezni! A foglalkozások min. 4 fő esetén kerülnek megtartásra.

2.    MESETÁBOR OVISOKNAK – Gyermekfelügyelet, Napközis tábor (3 ÉVES KORTÓL)

Nyitvatartás: Egész napos 7.30-17.00

Napközis táborunkban a hét minden délelőttjén és délutánján két alkalom (45 perc), azaz NAPI NÉGY aktív, angol nyelvű foglalkozás várja a gyermekeket az adott nap meséje szerint, valamint a pedagógusok egész nap angol nyelven beszélnek a gyerekekkel. A táborokban a maximális csoportlétszám 16 fő.

A gyermekek hercegnők, királyfik, tündérek, pónik és egyéb mesehősök bőrébe bújva vidáman és játszva sajátítják el a napi tevékenységekhez kapcsolódó kifejezéseket, valamint fordítás nélkül bővítik szókincsüket, az egész napos angol nyelvű környezet által anélkül, hogy a repülőjegy ára terhelné a családi költségvetést. A gyermekek a hét zárásaként, a mesét feldolgozva, pénteken bemutatót tartanak a szülőknek és a meghívott vendégeknek.

Mesenapok: Micimackó és az állatok, Pónik, Hercegnők és királyfik, Tündérek és hősök napjai váltakoznak heti két témát feldolgozva.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján tudjuk, hogy a gyerekek reggelit igényelnek a táborban, ezért 4 étkezést (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna) biztosítunk. Az étkezések során igyekszünk a kitöltött jelentkezési lapok alapján az egyedi igényeket figyelembe venni, igyekszünk rugalmas és egészséges menüsort összeállítani. 

3.   DRÁMATÁBOR (8 ÉVES KORTÓL)

 Nyitva tartás: 8.30-16.30

A tábor ideje alatt a gyerekek egy mese,  Aranyfürtöcske és a három medve (Goldiloks and the three bears) című történet előadására készülnek fel. A tábor végén előadást tartanak a szülők részére, amelyben a tábor ideje alatt készített jelmezeiket, díszleteiket is láthatják a szülők.

A felkészüléshez napi 5 óra intenzív foglalkozásra van szükség, így az étkezésekkel (4 étkezés) együtt egész napos elfoglaltságot jelent.

A tábor díja tartalmazza az étkezéseket, a foglalkozásokat, a felügyeletet. A felkészüléshez szükséges CD és tankönyv ára 5000 Ft.

MESETÁBOR 1 HÉTRE Időtartam Étkezés Hetidíj (Ft/hét) HetidíjHD-s diák esetén(Ft/hét)
 
Egész nap,   napi 4 foglalkozás, 4 étkezés 9 óra/nap 4 alkalom/nap 31 500 23 500
MESETÁBOR 1 NAPRA
Egész nap,   napi 4 foglalkozás, 4 étkezés 9 óra/nap 4 alkalom/nap 7000   Ft/nap 7000   Ft/nap
DRÁMATÁBOR 1 HÉTRE Időtartam Étkezés Hetidíj(Ft/hét)  
Egész nap,   napi 5 foglalkozás, 4 étkezés 8 óra/nap 4 alkalom/nap 33 000 23 500

Kedvezmények (nem összevonhatóak):

-3 fő nyári táborozó (azonos árkategóriában történt befizetés) közvetítése esetén: 30% kedvezmény az ajánló táborozó számára

-7 fő nyári táborozó (azonos árkategóriában történt befizetés) közvetítése esetén: 70% kedvezmény az ajánló táborozó számára

-5% testvérkedvezmény

MAGYAR NYELVŰ TÁBOR:

 

  1. 1.      Néptánc tábor (3-7 éves korig)

 

Időpont:                                            2013. augusztus 5-9.

    Nyitvatartás: Egész napos 7.30-16.30

Néptánc táborunkban a hét minden napján kézműves-, néptánc-,zene- és mesefoglalkozások várják a gyerekeket!

A táborvezető óvodapedagógus néptánc-oktatói és kézműves-oktatói végzettséggel, valamint több mint 20 éves gyakorlattal rendelkezik. A tábor utolsó napján a gyermekek műsorral kedveskednek szüleiknek és vendégeiknek, ahol bemutatják a héten elsajátított verseket, dalokat, néptáncos „figurákat”.

Ebben a táborban a  maximális létszám 16 fő.

 

Néptánc tábor 1 HÉTRE Időtartam Étkezés Hetidíj (Ft/hét) HetidíjHD-s diák esetén(Ft/hét)
Egész nap,   napi több foglalkozás,4 étkezés 9 óra/nap 4 alkalom/nap 23 500 23 500

 

Kedvezmények (nem összevonhatóak):

-5% testvérkedvezmény testvérenként

Jelentkezési határidő: folyamatos (A jelentkezések sorrendjében és a telítettségtől függően)

Sok szeretettel várjuk a Gyerekeket és a Szülőket!

Bárki bármilyen iskolát érintő kéréssel forduljon hozzánk bizalommal, hiszünk a kölcsönös együttműködésben, hogy gyermekeink a legjobb színvonalú körülmények között játszva tanulhassanak.

Látogasson el Nyelviskolánkba és

JELENTKEZZEN INGYENES BEMUTATÓÓRÁINKRA!!!

AKCIÓINKRÓL, KEDVEZMÉNYEINKRŐL, a jelentkezés feltételeiről, árainkról érdeklődjön a 30/246-4386-os telefonszámon!

Nyári táborok

Kedves Szülők!

Az Újpesti Helen Doron Nyelviskola 2011-ben is megszervezi nyári táborait, amely árlistájáról és programtervéről ezúton tájékoztatjuk Önöket!

Időpont: 2011. július 04 – augusztus 12.

Kedvezményes jelentkezési határidő: 2011. április 10.

Gyermekfelügyelet, Napközis tábor (3 ÉVES KORTÓL)

Nyitvatartás: Egész napos 7.30-17.00, félnapos 7.30-11.30 vagy +ebéd 12.30

Napközis táborunkban a hét minden délelőttjén egy alkalom (45 perc) aktív, angol nyelvű foglalkozás (témanap keretein belül), valamint napközben igény szerint kézműves foglalkozások várják a gyermekeket. A félnapos és egész napos táborokban a maximális csoportlétszám 8 fő.

Idén is kizárólag angol nyelvű tábort szervezünk.

Az elmúlt két év tapasztalatai alapján tudjuk, hogy a gyerekek reggelit igényelnek a táborban, ezért 4 étkezést (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna), félnapos táborozó esetén pedig 2 étkezést (reggeli, tízórai) (félnapos + ebéd esetén 3500 Ft felárral ebédet) biztosítunk. Az étkezések során igyekszünk a kitöltött jelentkezési lapok alapján az egyedi igényeket figyelembe venni, igyekszünk rugalmas és egészséges menüsort összeállítani.

Drámatábor (6 ÉVES KORTÓL)

A tábor ideje alatt a gyerekek egy mese, (terveink szerint) a Hófehérke és a Rapperek (Snow White and the Rappers) vagy Aranyfürtöcske és a három medve, Goldiloks and the three bears című történet előadására készülnek fel. A tábor végén előadást tartanak a szülők részére, amelyben a tábor ideje alatt készített jelmezeiket, díszleteiket is láthatják a szülők.

A felkészüléshez napi 5 óra intenzív foglalkozásra van szükség, így az étkezésekkel (4 étkezés) együtt egész napos elfoglaltságot jelent.

A tábor díja tartalmazza az étkezéseket, a foglalkozásokat, a felügyeletet és a felkészüléshez szükséges CD-t és könyvet.

Gyermekfelügyelet 1 HÓNAPRA Időtartam Étkezés Havidíj (Ft/hó) Óradíjra bontva (Ft/óra) (csak tájékoztatásul) (Ft/hó)
Egész nap, napi 1 foglalkozás, 4 étkezés 9 óra/nap 4 alkalom/nap 88 000 488
Fél nap, napi 1 foglalkozás, 2 étkezés 4 óra/nap 2 alkalom/nap 58 000 725
Gyermekfelügyelet 1 HÉTRE Időtartam Étkezés Hetidíj (Ft/hó) Óradíjra bontva (Ft/óra) (csak tájékoztatásul) (Ft/hó)
Egész nap, napi 1 foglalkozás, 4 étkezés 9 óra/nap 4 alkalom/nap 33 000 733
Fél nap, napi 1 foglalkozás, 2 étkezés 4 óra/nap 2 alkalom/nap 21 000 1050
Drámatábor 1 HÉTRE Időtartam Étkezés Hetidíj (Ft/hó)
Egész nap, napi 5 foglalkozás, 4 étkezés, tancsomag 8 óra/nap 4 alkalom/nap 38 500

A fenti árak a kézműves foglalkozások árát tartalmazzák! További angol órák díja: 2 100 Ft/alkalom (45 perc/alkalom) A fenti árak utalás esetén az ÁFA-t NEM tartalmazzák!

Kedvezmények (nem összevonhatóak): -3 fő nyári táborozó (azonos árkategóriában történt befizetés) közvetítése esetén: 30% kedvezmény az ajánló táborozó számára

-7 fő nyári táborozó (azonos árkategóriában történt befizetés) közvetítése esetén: 70% kedvezmény az ajánló táborozó számára
-10% testvérkedvezmény
-2011. április 10-ig jelentkezés esetén plussz 5% kedvezmény (ez összevonható a többi kedvezménnyel)

A jelentkezés feltétele: feliratkozás a Hirdetőtáblán, kitöltött jelentkezési lap, 30% befizetése (amely nem kerül visszafizetésre lemondás esetén)

Várjuk kérdéseiket, jelentkezésüket elérhetőségeinken és a Hirdetőtáblán!

Üdvözlettel,
Iván Orsolya

2011- ben újdonságként INTENZÍV TÉMANAPOKAT is szervezünk, ahol a gyerekek 2×60 perces intenzív foglalkozásokon vehetnek részt!

A Témanapon belül zene, mozgás, szituációs játékok, bábjáték, aktív kommunikáció, kézműveskedés várja a gyerekeket a foglalkozásokon.

Témák:

1. Gyümölcsök, zöldségek

2. Állatok

3. Közlekedési eszközök

4. Család

5. Otthon

6. Mozgás, számok

7. Érzelmek

8. Környezet, élettér

9. Színek, formák

10. Tevékenységek

Javasolt életkor: 3 Hónapos kortól

Tervezett Időpontok: Délelőtt 9.00-11.00 vagy délután 15.00-17.00 órák között

ÁRAK:

Napi 2×60 perces Intenzív angol foglalkozások (témanapok) Díj(Ft / foglalkozás)
1-4 témanap 4 900 Ft.-
5-9 témanap 4 500 Ft.-
10 témanap 4 100 Ft.-